• DODENVAL (2024 / Misdaadroman / Paperback & E-book)
  Brussel, 1924. De dochter van een rijke industrieel wordt vermoord aangetroffen, in haar eigen slaapkamer. Inspecteur Cyriel De Cruyenaere volgt de gebruikelijke sporen: een onbetrouwbare verloofde, de begunstigden voor de erfenis... • DODENSPEL (2023 / Misdaadroman / Paperback & E-book)
  Nabij de Grote Markt van Brussel wordt een juwelier overvallen en neergeschoten. Hij overlijdt ter plekke. De Cruyenaere wordt belast met het onderzoek. Aanvankelijk lijkt het lot hem te helpen. Een paar dagen na de feiten wordt de dader... • FLIKSTORIES (2022 / Non-fictie / Paperback & E-book)
  Flikstories is een verzameling van meer dan zestig cases, waaraan Christian De Coninck tijdens zijn veertigjarige carrière heeft gewerkt. Zo spreekt hij over spraakmakende zaken zoals de protestantse dominee die een seriemoordenaar... • WRAAK (2022 / Misdaadroman / Paperback & E-book)
  In een Brusselse kerk wordt het lichaam gevonden van de pastoor die op gruwelijke wijze is vermoord. Het team van Goris staat voor een raadsel. Het mysterie wordt nog groter wanneer 's anderendaags een slager op een nog afschuwelijkere manier... • DODENMARKT (2022 / Misdaadroman / Paperback & E-book)
  Brussel, 1921. Alles is rustig, tot er op een ochtend een enorme plas bloed op de Grote Markt ligt. Cyriel De Cruyenaere wordt belast met het onderzoek maar staat voor een raadsel. Niemand weet wat er gebeurd is. Veel tijd om de zaak uit te pluizen... • DE CONFERENTIE (2021 / Misdaadroman / Paperback & E-book)
  In Brussel wordt er een internationale conferentie gehouden door de Bilderberggroep. Voor sommigen is het een geheim genootschap dat over alle wereldproblemen discussieert maar dat vooral over alles beslist, terwijl het voor de anderen... • DODENBERG (2021 / Misdaadroman / Paperback & E-book)
  In Brussel wordt de echtgenote van een Belgisch volksvertegenwoordiger aan haar voordeur vermoord. Het wordt een eerste belangrijke zaak voor de pas opgerichte politie van het parket onder leiding van hoofdcommissaris Lode Pynaert... • AGONIE (2020 / Misdaadroman / Paperback & E-book)
  Brussel maakt zich op voor de nationale feestdag. Stijn Goris is verantwoordelijk voor de bewaking van het Paleizenplein. Dat is het centrale punt tijdens het defilé. Een van de militairen die het defilé mee organiseert... • DODENSTEEG (2020 / Misdaadroman / Paperback & E-book)
  Brussel begin 1919. De Eerste Wereldoorlog is voorbij. De stad begint te herleven en de militairen keren terug van het front. Kolonel Pynaert neemt zijn taak bij de politie weer op... • ZE NOEMDEN HEM GOD (2019 / Misdaadroman / Paperback & E-book)
  In Brussel woedt er een hevige brand in een hotel. Een gast komt om het leven. Een andere is levensgevaarlijk gewond. Blijkt dat de brand werd aangestoken. Goris en Pauwels onderzoeken de zaak. • DIE DAG HEEFT BRUSSEL GEWEEND (EN IK OOK) (2019 / Mens & Maatschappij / Paperback & E-book)
  Die dag begint voor Commissaris Christian De Coninck als een gewone dag, tot het dramatische telefoontje valt: na de luchthaven is er een aanslag gepleegd op... • DODENMARS (2018 / Misdaadroman / Paperback & E-book)
  Kolonel Pynaert bevindt zich achter het front bij zijn gezin in Frankrijk, wanneer hij dringend wordt teruggeroepen naar het opperbevel. De voorbije dagen zijn twee hoge officieren... • BLOEDVLAG (2018 / Misdaadroman / Paperback & E-book)
  In een woning in Brussel worden de lichamen gevonden van twee volwassenen en twee kinderen, onder wie een baby. Alle slachtoffers werden neergeschoten. Het team van Stijn Goris... • NEVENSCHADE (2017 / Misdaadroman / E-book)
  Hoofdcommissaris Stijn Goris wordt vroeg uit bed gehaald. In het Jubelpark zijn de lijken angetroffen van vijf jonge mensen. Hun lichamen liggen in de vorm van een zonnebloem... • EEN KWESTIE VAN ZWIJGEN (2016 / Misdaadroman / E-book)
  In de haven van Zeebrugge wordt een waardetransport overvallen. De daders ontkomen met hun buit naar Brussel. Een beetje later ontploft in een chique wijk van Brussel een flatgebouw... • DE DAIKONKWEKER (2015 / Misdaadroman / E-book)
  In de Brusselse deelgemeente Laken doet een verontruste man aangifte van de verdwijning van zijn echtgenote. De politiemensen die ter plaatse de vaststellingen doen, vinden de zaak... • DODENDANS (2014 / Misdaadroman / E-book)
  Veurne, 16 juli 1917. In een hotelkamer in Veurne wordt het lichaam gevonden van een jonge prostituee. Ze werd gewurgd... De gendarme die het onderzoek leidt, vindt onder het bed... • DE MALLORCA ERFENIS (2014 / Misdaadroman)
  Stijn Goris en zijn collega Pauwels vertrekken met hun vrouwen opgewekt naar Mallorca voor een welverdiende vakantie. Hun tweede avond wordt helaas verstoord door een brute overval... • HET DROSTE EFFECT (2013 / Misdaadroman)
  Op de luchthaven van Zaventem, landt de jonge entrepreneur Kobe De Lil, na een deugddoende vakantie. Al snel wordt hij onwel en dient hij overgebracht naar een Brussels ziekenhuis, waar hij... • DE GIDEONSBENDE (2012 / Misdaadroman)
  Op een bouwwerf wordt het naakte lijk van een kind van tien gevonden, een zigeunerjongen die door slagen vermoord is. Op zijn vingertoppen vindt men bizarre snijwonden. Commissaris Stijn Goris... • HET DUIVELSDOZIJN (2011 / Misdaadroman)
  Michiel De Groot, een ervaren duikinstructeur, verliest een van zijn teamgenoten bij een duiktrip in de Oosterschelde. Alles wijst op een ongeval. De tienjarige zoon van het slachtoffer gelooft... • HET BOEMERANGPRINCIPE (2010 / E-book)
  In Moskou wordt de beroemde advocaat Doeganovitsch vermoord. Enkele dagen later onderzoeken Stijn Goris en zijn assistent Stef Pauwels in Brussel een verdacht overlijden. Ze zijn getuige van... • HET MUNCHENSYNDROOM (2010 / Misdaadroman)
  1945. Benjamin Gotlieb is luitenant in het Amerikaanse leger. Hij neemt deel aan de bevrijding van München en Dachau. Tijdens de belegering vindt hij eerder toevallig een geheime kluis. Meer... • HET BOEMERANGPRINCIPE (2009 / Misdaadroman)
  In Moskou wordt de beroemde advocaat Doeganovitsch vermoord. Enkele dagen later onderzoeken Stijn Goris en zijn assistent Stef Pauwels in Brussel een verdacht overlijden. Ze zijn getuige van... • HET OCTOPUSCOMPLEX (2008 / Misdaadroman)
  Een invloedrijke zakenman overlijdt als zijn auto in hartje Brussel ontploft. De politie vermoedt kwaad opzet en belast commissaris Stijn Goris met het onderzoek. Even later wordt Brussel opgeschrikt... • DE PRAAGSE CONNECTIE (2007 / Misdaadroman)
  Misdaaddebuut van een Brusselse commissaris Stijn Goris, commissaris bij de lokale politie in Brussel, is getuige van een vliegtuigcrash op het strand in Koksijde. De piloot woonde in Brussel en...